Kuuntele musiikkia älypuhelimellasi

Musiikin kuuntelu on nykypäivän helpompaa kuin koskaan. Meillä on älypuhelimia, tabletteja, perinteisiä tietokoneita, kuulokkeita, kaiuttimia, perinteisiä CD- sekä LP-soittimia, unohtamatta musiikin muodoista ehkä sitä vaikuttavinta – livekonsertteja.

Axon profil tarjoaa yrityksille mahdollisuuden antaa työntekijöilleen lahjaksi musiikkia – vaihtoehtoja sen kuuntelulle on nimittäin monia! Hyvin monet valitsevat nykyään kuuntelukanavaukseen Spotifyn, mutta edelleen on myös runsaasti perinteisten CD-levyjen kannattajia – jälkimmäinen on myös artistille tuottavampi ja reilumpi vaihtoehto.

Mikä on sinun genresi?

Musiikkigenrejä on lähes yhtä paljon kuin musiikin kuuntelijoitakin. Jonkun sydän sykkii black metalille, kun taas toisen korvia parhaiten hellii latinomusiikki. On usein musiikkityylistä kiinni, halutaanko musiikkia kuunnella kunnon bassojytinän saattelemana, vai onko musiikin tarkoituksena soida vain hiljaisena taustalla. Oli genremaku mikä hyvänsä, Axon Profil tarjoaa valikoimassaan mitä mielikuvituksellisimpia kaiuttimia ja kuulokkeita. Kuun muotoinen, goottihenkinen kaiutin esimerkiksi on sellainen, jota ei varmasti ole monella. Useimmat kaiuttimet tukevat lähes kaikkia puhelinmalleja.

Älypuhelin ja musiikki kulkevat käsi kädessä

Koska todella suuri osa kuuntelee musiikkia älypuhelimellaan, meillä on lähes koko maailman musiikki jatkuvasti taskussamme tai laukussamme. Tästä syystä laadukkaat kuulokkeet ovat tärkeät, koska huonot kuulokkeet saattavat pitkällä aikavälillä vahingoittaa kuuloa tai vaurioittaa korvia. Osa tykkää siroista, tilaa säästävistä ja korviin laitettavista nappikuulokkeista, kun taas toinen nauttii musiikin kuuntelusta suurilla luurikuulokkeilla. Mistä sinä pidät kaikista eniten?